Едно от златните ни момичета в ансамбъла по художествена гимнастика Християна

...
Едно от златните ни момичета в ансамбъла по художествена гимнастика Християна
Коментари Харесай

В ефира: Златното ни момиче Християна разкри най-критичния момент в кариерата си

Едно от златните ни девойки в ансамбъла по художествена гимнастика Християна Тодорова разкри в ”На кафе ” по Нова Тв, че е имало миг, в който е захвърлила бухалките, взела си е сака и напуснала ансамбъла. Илиана Раева, обаче е убедила да се върна в тима. Християна призна още, че не съжалява, че поради спорта не е имала същинско детство.

Ето какво сподели Християна пред Гала:

„ От 4-годишна спортувам. Докато всички деца играех на открито или бяха на море, аз бях в залата. Но не скърбя, че нямах същинско детство. Спортът ме построи като стойностен човек и ме научи на дисциплинираност. Имаше и ограничения, от шести клас да вземем за пример съм на инидивдуално образование и на абитуриентския бал не си познавах учениците.

През 2015 година на лагер във Варна имах най-трудния миг. Пазех тежки диети и на една подготовка не устоях. Казах си, че не си заслужава, хвърлих бухалките, взех си сака, за което доста скърбя, и споделих, че няма да се върна в залата. Това бе няколко месеца преди международното. Взех си самолета за София, и по този начин разочаровах целия екип и отбор. На идващия ден имах дълъг диалог с Илиан Раева. Тя ме убеди, че по този метод скапвам фантазията на другите четири девойки и действително целия труд, който са хвърлили, отива напразно...

Още същия ден взех самолета назад за Варна и се извиних на всички за постъпката ми, която не бе вярна. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР